Több mint 60 000 megbízás

Partnereink közt számos nagy multinacionális cég, bankok, és magyar nagyvállalatok

Több 10 000 megbízást teljesítettünk az évek során olyan pénzintézeteknek, mint az egykori Magyar Hitelbanknak, a Pénzintézeti Központ Rt.-nek, a Konzumbanknak, az IBUSZ Banknak, a Reál Banknak, az Iparbanknak, a Kereskedelmi és Hitelbanknak, a Merkantil Banknak, az osztrák Österreichische Sparkasse Banknak, és az Austria Banknak, a német Bayerische Landesbanknak, a Dresdner Banknak, a CIB Banknak, a Citibanknak, az Erste Banknak, az AXA Banknak.

Ma is ügyfeleink között tudhatjuk a Raiffeisen Bankot, az OTP Bankot, az OTP Faktoring Zrt-t, az UniCredit Bank Zrt-t, a Takarékbank Zrt-t.

Több mint 60 000 teljesítés áll mögöttünk

Információs és bűnmegelőzési területen is…

Megbízóink között számos cég szerepelt, többek között: BASF Hungária Kft., PV Rt., a Zwack Rt., az Axel-Springer Magyarország Kft., a Whirpool Rt., a Hungexpo Rt., a Pick Rt., a Henkel Magyarország Kft., a Pharmafontana Rt., az Arcadom Rt., a Trigránit Rt., a Sugár Üzletközpont, a MOL Nyrt., a Forever Living Hungary Kft., Műszerautomatika Kft. a MÁV Zrt., MÁV Cargo Zrt., MÁV Vagyonkezelő Zrt.

Jelenlegi megbízóink: a MÁV Start Zrt., a Weener Plastik Kft., a T-System, a DuPont Magyarország Kft., a Syngenta Növényvédelmi Kft. és számos jeles ügyvédi iroda.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Név: Referens Nr. 1. Információs és Bűnmegelőzési Kft.

Telefonszámaink:

Vonalas: +36 1 466-4805

Mobil: +36 30 396-6401
Fax: +36 1 279-0234

E-mail: ref@chello.hu

Címünk:

Fő iroda: 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 26.;

Al iroda: 1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 11. fsz. 1.

Köszönjük az üzenetét. Munkatársunk hamarosan felkeresi önt.
Hiba történt az üzenet küldése közben. Kérjük, próbálja meg később.